-->

Siemensi demobuss “Safety” Atemixi hoovis

6. septembril käis Atemixil külas Siemensi demobuss “Safety”, kus oli hulgaliselt tööstusturvalisuse seadmeid – alustades tavalistest turvareleedest lõpetades Failsafe kontrolleritega. Demobussis said kõik huvilised ringi uudistada ning Siemensi esindajad Soomest ning Eestist tutvustasid demobussis olevaid seadmeid.

Tutvumiseks oli näiteks ProfiNET liidesega nupud (võimalik ühendada kuni 20 nuppu omavahel lintkaabliga, säästes aega eraldi juhtmete vedamise ning ühendamisega), ruumisäästlikud Failsafe kontaktorid (55kW kuni 250kW), Failsafe muundurid ja servodraivid. Lisaks oli katsetamiseks välja pandud ka portatiivne HMI paneel.

Tutvustati nii ilmastikukindlaid seadmeid (muuhulgas IP65 kaitseklassiga muundurit G120D, IP67 kaitseklassiga Failsafe IO-laiendust ET200ECO) kui elektrikilpi paigaldamiseks mõeldud turvalahendusi. Erinevad stendid demonstreerisid mootorite ohutut seiskamist või aeglasemale pöörlemise kiirusele lülitamist. Samuti oli võimalus simuleerida juhtmete katkemist ja lühist ning seejärel tuvastada Siemensi diagnostikaga esinenud rike.

Lisaks näidati (kasutades TIA Portal V15 programmeerimise tarkvara) ülevaatlikult Failsafe kontrollerite seadme turvalisusega seotud programmeerimise, testimise ning raportite genereerimise lihtsust.

Kõikidel kohale tulnud automaatikahuvilistel oli põnev turvalisuse teemaline hommikupoolik.

Soovid oma tootmist efektiivsemaks muuta?

Atemixi tehaste doktorid viivad iga tehase tippvormi ja aitavad seda vormi hoida.

      Kontaktandmed
      Hinnapäringuga kiire
      Varuosa
      Tootja
      Tootekood
      Nimetus
      Kogus
      Sobib ka asendus
      jah


        Contact details
        Request is urgent
        Spare part
        Manufacturer
        Product code
        Name
        Quantity
        Substitute allowed
        yes