-->

Käisime koos Lasita Majaga SA Elva Laste- ja Perekeskuse talgutel

2018. aasta jõulude ajal alustasime heategude traditsiooniga. Oleme mitmel korral käinud abis või viinud kingitusi vanemliku hoolitsuseta lastele, kes kasvavad SA Elva Laste- ja Perekeskuse hallatavates peremajades. Nende tegevust saab jälgida Facebookis. Meil on seal meeldiv ja lastega väga olulist tööd tegev kontaktisik Tiina Kivirüüt.

Meie esimene heategu 2018. aastal oli Lasita Maja toodetud aiamaja kinkimine, mille Lasita Maja meeskond lahkesti püstitas ja millele meie meeskond uhkustundega lihvi andis. 2019. aasta jõulude ajal külastasime taas, tuues omalt poolt kingitusteks kelgud, pealambid ja maiustused.

Seetõttu olime meeleldi nõus osalema, kui Lasita Maja otsustas kinkida lastele aiapaviljoni ja veel enne jaanipäeva korraldada talgud selle püstitamiseks.

Talguliste abiga püstitati aiapaviljon

Lasita Maja lahked töökäed püstitasid paviljoni ka sel korral ning talguliste väärt abi oli vaja nii paviljonile aluse tegemisel kui ka valmis ehitise värvimisel. Kahjuks talgute käigus maja päris valmis ei saanud, kuid Lasita Maja koostööpartnerid tulevad lähinädalatel maja katust lõpetama ning Perekeskuse enda töötajad lõpetavad oma talgupäeva käigus värvitööd.

Lisaks abikätele kinkisime Perekeskuse lastele Ahhaa Teaduskeskuse kinkekaardi ja viisime talgulistele maiustamiseks 2 kringlit. Tööd tehti usinasti, kuid paviljon ise on mõnusalt suur ja püstitamine võttis veidike rohkem aega kui planeeritud.

Sellegipoolest saime veeta rõõmsa suvepäeva Elva Laste- ja Perekeskuse rõõmsameelsete lastega, kelle jaoks siiras inimlik kontakt ja sisukas ajaviide on väga olulised.

Täname Elva Laste- ja Perekeskuse kollektiivi nende tänuväärse töö eest ning loodame, et saame ka edaspidi heategudega rõõmu tuua.

Suured tänud ka Lasita Maja kollektiivile, kelle initsiatiivil kogu talgupäev toimus ja kes omalt poolt toetasid uhke aiapaviljoniga Jamaica. Aitäh, et meid appi kutsusite!

Soovid oma tootmist efektiivsemaks muuta?

Atemixi tehaste doktorid viivad iga tehase tippvormi ja aitavad seda vormi hoida.

      Kontaktandmed
      Hinnapäringuga kiire
      Varuosa
      Tootja
      Tootekood
      Nimetus
      Kogus
      Sobib ka asendus
      jah


        Contact details
        Request is urgent
        Spare part
        Manufacturer
        Product code
        Name
        Quantity
        Substitute allowed
        yes